Drøm om at elske med en fremmed? (8 spirituelle betydninger)

 Drøm om at elske med en fremmed? (8 spirituelle betydninger)

Leonard Collins

Drømme om sex med dit crush, din chef, eks, bedste ven eller kollega, uanset hvor mærkelige eller uventede de er nogle gange, overrasker dig aldrig som en drøm om sex med en fremmed. Efter sådanne drømme spekulerer du altid på, hvem den person er, hvorfor netop den person, hvad de repræsenterer osv.

I mange tilfælde har drømme om sex med en fremmed person mindre at gøre med selve sexhandlingen og mere med de budskaber, som vores underbevidsthed forsøger at sende os.

Af denne grund er drømmetydning af at elske med en fremmed et emne, som du ikke bør undervurdere eller afvise som ubetydeligt. Mere end du måske tror, da drømme har meget at gøre med vores indre tilstand og ånder, end du måske tror.

Hvad handler drømme om?

Mange mennesker tror, at drømme bare er en slags gentagelse af begivenheder, der er sket for os i vores vågne liv.

Denne undersøgelse fra 2003, hvor 299 drømmerapporter blev sammenlignet med de oplevelser, som deltagerne i undersøgelsen havde, da de var vågne, viste imidlertid, at mindre end 2 procent af drømmene virkelig repræsenterer en nøjagtig gentagelse af daglige, bevidste aktiviteter.

Men undersøgelsen viste, at ca. 65 % af drømmene har visse aspekter af vågne oplevelser, og endnu vigtigere er det, at næsten 55 % af dem afspejler følelser og overordnede temaer fra deltagernes liv.

Baseret på resultaterne af denne undersøgelse kan man se, hvor afgørende vores følelsesmæssige tilstand er for vores drømme, og at du ikke behøver at være drømmeekspert eller besøge en drømmeanalytiker for at forstå dine drømme. I stedet kan du bare være opmærksom på dine følelser og stille spørgsmål i forbindelse med dem.

Hvad betyder det, når du drømmer om at elske med en fremmed?

1. Er du tilfreds med dit (indre) jeg?

Når du vågner op fra en drøm, hvor du har elsket med en fremmed, bør du forsøge at huske så mange detaljer som muligt, der har at gøre med personens udseende og den måde, han/hun opførte sig på under sex, og ikke så meget selve sexhandlingen.

Det er vigtigt at observere de fysiske karakteristika og personlighedstræk, som denne person har, fordi denne form for drøm kan tolkes som et forsøg fra din hjerne på at sende dig et budskab om at ændre nogle ting ved dig selv.

Meget ofte er folk klar over deres problemer og mangler, men de ignorerer enten helt eller udskyder disse følelser og tanker til senere. Nogle mennesker føler endda skyld eller skam, men vil ikke gøre noget ved det.

Det er også muligt, at du på det seneste ikke har været tilfreds med det, du har opnået i dit eget liv. Du føler måske, at andre har mere succes, og at alt går godt for dem.

I sådanne tilfælde er det ikke et tilfælde, at du drømmer om sex med en tilfældig person, fordi denne person faktisk repræsenterer dig, dvs. din fremtidige version, hvis du beslutter dig for at handle på tankerne og foretage nogle ændringer.

2. Er dit liv monotont?

En sexdrøm med en fremmed kan tyde på, at du er faldet ind i en kedelig rutine, og at hver dag er den samme. Måske tilbringer du for meget tid i selskab med de samme mennesker, på de samme steder og i en lignende atmosfære.

Måske går du ikke engang ud af huset på det seneste. Der sker ikke noget væsentligt, hvis du fortsætter med at tilbringe hvert eneste ledige øjeblik foran fjernsynet.

Den fremmede i din drøm repræsenterer det indre ønske om at genopfriske din hverdag. Denne opfriskning kan være at gå ud og forsøge at møde nye mennesker eller ændre noget ved din nuværende livsstil.

Måske har du brug for at gøre noget helt uden for din komfortzone, f.eks. tage på eventyr eller på en rejse. Uanset hvad du gør, vil du få det bedre med det samme!

3. Har du lyst til en kort, men spændende romance?

Drømme, der har med sex at gøre, repræsenterer meget ofte problemer af en anden art end den seksuelle, men nogle gange kan de også være direkte relateret til sex.

Hvis du drømmer om at elske med en fremmed, ønsker du sandsynligvis et kortvarigt, men lidenskabeligt forhold med masser af gnister, som højst sandsynligt kun vil være baseret på stærk fysisk tiltrækning.

Hvis noget lignende sker i det virkelige liv, vil den seksuelle lyst og kemien mellem dig og den pågældende person være helt ubeskrivelig. Du skal dog vide, at selv om du vil føle en øjeblikkelig tilfredsstillelse, skal du acceptere, at dette er et forhold uden fremtid.

Hvis du forsøger at gøre det til noget andet, dvs. til en rigtig kærlighedshistorie, kan du blive såret.

4. Har du en høj libido?

Drømmescenarier om sex med en fremmed og dig kan tolkes som et tegn på, at din libido er høj, og at du har en vis utilfredshed i dit sexliv.

I dette tilfælde skal du ikke fokusere for meget på personen i drømmen, men på din libido.

Se også: Drøm om at blive fulgt? (13 spirituelle betydninger)

Øget seksuel aktivitet er den nemmeste måde at løse dette problem på. Hvis du er i et forhold, skal du dog tale med din partner først, da åben kommunikation er den bedste måde at komme videre på.

Fortæl dem, hvad du føler og ønsker, men vær opmærksom på din tone og vælg dine ord med omhu, så din partner ikke bliver fornærmet eller føler sig dårlig.

5. Er du i tvivl om din seksualitet?

Fjernsynet, de sociale medier og omverdenen giver os masser af muligheder for at se og møde mange fremmede af samme køn hver dag.

Derfor er det ikke overraskende, at vores drømmesind fra tid til anden vil præsentere os for drømme, der omfatter homoseksualitet, selv om vi ikke finder sådanne personer seksuelt tiltrækkende.

Hvis du er hetero og drømmer om samleje med en person af samme køn, kan det betyde, at du gennemgår en periode, hvor du stiller spørgsmålstegn ved din seksualitet. Hvis sådanne drømme opstår, er det op til dig at tænke over dem og spørge dig selv, om de har nogen gyldighed.

Men ofte betyder disse drømme, at du i hemmelighed beundrer og værdsætter en ven, en kollega eller et familiemedlem af samme køn. Så hvis du kan finde ud af, hvordan den pågældende person er, så tænk på at fortælle ham/hende, hvad det præcis er ved ham/hende, som du beundrer.

Drømmetydning af at elske med en fremmed, når du er i et forhold

Alle de tidligere fortolkninger kan gælde her, så du bør ikke ignorere dem, men da du er i et forhold, kan det være, at du ubevidst har nogle yderligere spørgsmål, der generer dig.

Før vi undersøger disse spørgsmål, skal du vide, at seksuelle drømme af denne slags ikke bør være en bekymrende faktor, når du er i et forhold, da du sikkert har drømt om endnu mere skøre ting og ikke troede, at der var noget galt med dig.

1. Giver din partner dig nok?

Drømmer du om at elske med en fremmed, kan det tyde på, at du får for lidt kærlighed, ømhed, medfølelse eller opmærksomhed i dit kærlighedsliv.

I mellemtiden forsøger du at vise dine følelser så meget som muligt, men din elskede enten bemærker det ikke eller ignorerer det simpelthen. I begge tilfælde er det helt sikkert nødvendigt at tale ærligt om det og forstå din situation. Jo før du gør det, jo bedre for jer begge.

2. Har du uopfyldte fantasier?

Uanset om det er et bedre job, et godt forhold, mere fritid eller flere rejsemuligheder, har vi alle fantasier i livet.

Se også: Drøm om hvid kjole? (15 spirituelle betydninger)

Nogle gange repræsenterer drømme som dette vores ønske om nytænkning i vores romantiske forhold. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du ønsker en anden person i din seng, da den fremmede i disse scenarier kan symbolisere nye ting, som du ønsker at prøve med din partner.

Før eller senere har ethvert forhold en periode, hvor selv en af de mest lidenskabelige og intense aktiviteter, sex, bliver lidt kedelig eller forudsigelig. Så det kan hjælpe at sætte lidt mere krydderi på tingene.

Alternativt kan det være, at du virkelig har lyst til at prøve noget med en tredje person, med eller uden din partners tilstedeværelse.

3. Er din partner den rette for dig?

Hvis du på den anden side drømmer, at din partner tog dig i at elske med en fremmed, bør du genoverveje dine følelser i dit nuværende forhold.

En drøm som denne, der involverer utroskab, kan være en advarsel om, at du ikke føler stærke følelser over for din partner, men noget meget mere grundlæggende og svagt. Selv om du ikke vil indrømme det, ser det ud til, at du er ulykkelig, så tænk over, om det er det, du ønsker for dit fremtidige jeg.

Konklusion

Som alle andre drømme involverer drømme om at elske med en fremmed person for det meste vores følelser.

Det kan symbolisere utilfredshed i vores liv, som kan være relateret til manglen på nyt, udfordringer, fremskridt eller måske eventyr. Men på den anden side har disse drømme nogle gange noget at gøre med vores libido eller seksualitet.

Og når vi er i et forhold, repræsenterer disse drømme ofte uløste problemer med vores partner.

I sidste ende vil den nøjagtige fortolkning af drømmen selvfølgelig afhænge af dig, fordi svaret ligger i dig selv. Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende dette emne, bedes du efterlade en kommentar.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.