Top 10 Dyr, der repræsenterer kærlighed

 Top 10 Dyr, der repræsenterer kærlighed

Leonard Collins

For dem af os, der tror meget på åndelighed og symbolik, kan vi føle os på en bestemt måde, når vi ser visse dyr. Mens mange dyr repræsenterer positiv symbolik som velstand, lykke og eventyr, repræsenterer andre negative følelser som tristhed, grådighed og mistillid.

I dag vil vi se på de dyr på vores planet, der repræsenterer kærlighed. Der er forskellige grunde til, at dyrene nedenfor alle repræsenterer kærlighed, som vi også kommer ind på.

Se også: Drøm om en tiger, der jagter dig? (17 spirituelle betydninger)

Dyr, der repræsenterer kærlighed - de ti bedste

1. Delfiner

Det er nemt at se, hvorfor delfiner er symboler på kærlighed - de er utroligt elegante og smukke dyr, der altid ser ud til at smile. Derudover anses de for at være et af de mest intelligente dyr på planeten, og visdom er ofte et meget attraktivt træk for potentielle elskere.

Hvis vi kigger på en dybere symbolik, bliver deres forbindelse med kærlighed endnu tydeligere. Den græske kærlighedsgudinde Afrodite er kendt som havets kvinde og er ofte afbildet med en delfin svømmende omkring sine ankler. Desuden er det græske ord for "livmoder" delphi. Som følge heraf forbindes delfiner nogle gange mere med en moderlig form for kærlighed end med en romantisk form for kærlighed.kærlighed.

2. Duer

Duer ses ofte ved bryllupper og repræsenterer det evige bånd, som to mennesker lige har indgået. De er også et af de mest fremtrædende symboler på fred, idet de to symboler fletter sig ret fint sammen.

En af hovedårsagerne til, at duer er kærlighedssymboler, er, at de parrer sig for livet. Det betyder, at når en due finder en anden due, som den ønsker at skabe afkom med, vil den holde sig til den pågældende due i parringsprocessen resten af tiden.

Ligesom delfiner ses duer også ofte i billeder af Afrodite i den græske mytologi, og i hinduistisk mytologi er deres kærlighedsgud (Kamadeva) ofte afbildet ridende på en due, hvilket tyder på, at disse fugle er symboler på kærlighed i mange kulturer.

3. Svaner

Fra den ene fugl til den anden og videre til svaner. Disse fugle ligner duer i den forstand, at de danner par for livet. Alle planlægger at være monogame, når de bliver forelskede, men mange bryder dette bånd og er utro. Svaner er symboler på evig kærlighed, fordi de aldrig bryder dette bånd.

En anden grund til, at svaner forbindes med kærlighed, er, at når to svaner er på linje med hinanden, danner deres halse form som et kærlighedshjerte. Mens dette af nogle mennesker måske kan tilskrives tilfældigheder, mener nogle mennesker, at Gud har skabt dem på denne måde for at minde folk om vigtigheden af kærlighed.

I folklore og mytologi siges Zeus at have forvandlet sig til en svane i et forsøg på at forføre Leda, og derfor forbandt de gamle grækere svaner med lyst og romantik.

4. Pingviner

Pingviner er sjældne dyr, når det gælder kærlighed, fordi de viser tydelige tegn på både romantisk kærlighed og forældrekærlighed. Deres adfærd kan i nogen grad sammenlignes med menneskers i denne henseende.

Når de beslutter, at de vil tilbringe resten af deres liv med en anden pingvin, giver de ham en sten i gave, ligesom vi giver vores partner en ring. Denne sten er et signal om, at de ønsker at parre sig for livet og forblive tro mod deres soulmate.

Når en hunpingvin lægger et æg, beskytter hun det med sit liv, og når ægget klækkes, beskytter hun ungerne mod de barske vejrforhold, de lever under, ved at holde dem tæt ind til kroppen for at give dem varme. Som mange andre fuglearter vil ungerne klare sig selv fra en meget tidlig alder, men pingvinerne holder fast i deres unger i en længere periode.

5. Heste

Selv om heste normalt ses som symboler på krig og magt, er de også symboler på kærlighed for mange mennesker og kulturer. Generelt er mennesker i stand til at skabe dybe forbindelser med heste, hvilket ikke er muligt med mange andre dyr.

Hesten er også et kinesisk stjernetegn, og det siges, at de, der er født i hestens år, er smukke, fulde af energi og livlige. Det er egenskaber, der ofte anses for at være afgørende, når man søger et kærlighedsforhold.

I den keltiske mytologi er hestens gudinde, Epona, også et symbol på frugtbarhed, hvilket har ført til, at mange keltere tror, at et møde med en hest kan være et tegn på, at et nyt familiemedlem er på vej.

6. Ugler

Ugler er natfugle, der almindeligvis ses som symboler på visdom og lykke, men de er også forbundet med kærlighed, bare ikke på den måde, du måske forventer.

Ugler virker umiddelbart ikke som de mest kærlige fugle. De er rovfugle, hvilket betyder, at de er skarpe jægere, og de har så lidt tid til mennesker, at de ikke gider komme væk fra deres levesteder, før det er helt mørkt.

Grunden til, at de er med på denne liste, er, at der er utallige kulturer verden over, som tror, at ugler bærer sjælene fra afdøde kære. Så selv om ugler måske ikke ser ud til at være de mest kærlige væsner for det blotte øje, kan de faktisk fungere som budbringere for vores elskedes sjæle.

For dem, der tror på dette, kan det give dem en stor trøst at vide, at deres afdøde kære stadig passer på dem fra livet efter døden.

7. Sommerfugle

Mens det kan være svært at forstå, hvorfor ugler er med på listen, er det forhåbentlig lidt klarere, hvorfor sommerfugle er med på listen. For det første giver de levende farver hos visse sommerfugle dig en glad og glødende fornemmelse. Denne fornemmelse kan tilskrives kærlighed.

Når vi taler om fornemmelser, har I sikkert alle hørt om udtrykket "sommerfugle i maven". Dette udtryk henviser til det sus af spænding og nervøsitet, som man får i maven, når man møder en ny forelskelse og begynder at blive forelsket. Det er en smuk følelse, og den har dybe rødder i sin forbindelse med sommerfugle og deres skønhed.

I nogle gamle kulturer plejede mænd at underskrive kærlighedsbreve med et billede af en sommerfugl. Selv om det er svært at finde nogen, der gør det i dag, er det et bevis på, at disse insekter har været symboler på kærlighed i hundreder af år.

8. Bævere

Når man tænker på dyr, der repræsenterer kærlighed, tvivler vi på, at bæveren var det første, man tænkte på. Men disse små gnavere, der graver sig ned, er kærlige væsner.

Ligesom mange af de dyr, vi har talt om i dag, danner de par for livet og får masser af afkom. En unik ting ved bævere er, at de skaber underjordiske huse, som deres familie kan bo i. Det betyder, at bæverfamilier faktisk kan blive sammen for evigt i stedet for at gå hver til sit.

Når vi ønsker at finde kærligheden og stifte familie, er det denne form for struktur, vi stræber efter. Så uanset hvor skørt det kan virke - prøv at være som en bæverfamilie for at få et lykkeligt og kærligt liv.

9. Søstjerner

Søstjerner er ikke dyr, som vi sandsynligvis ikke støder på regelmæssigt, men de er vigtige symboler på kærlighed af flere grunde. For det første er det af stor betydning, at de er formet som stjerner. For kristne repræsenterer synet af en stjerne guddommelig kærlighed, der kommer fra himmelen.

Hvis vi holder os til kristendommen, var Jomfru Maria engang kendt som "Havets stjerne". Jomfru Maria fødte Jesus Kristus, som ifølge de kristne var menneskehedens frelser. Han spredte Guds ord og elskede alle lige meget. Så hvis Jesus' mor var kendt som Havets stjerne, er det kun rimeligt, at vi anerkender søstjerner som klare symboler på kærlighed.

Den latinske oversættelse af "havets stjerne" er "Stella Maris", som er blevet et populært navn for kæmpeskibe. Det er også navnet på det største skibsbesøgsnetværk i verden, hvor søfolk og fiskere tilbydes kærlighed, vejledning og støtte.

10. Elefanter

Tid til det sidste og største dyr på listen, elefanten. Disse storslåede skabninger udviser kærlighed og medfølelse hver dag, selv over for væsner, der ikke er beslægtede med dem.

En stor del af det at være en elefant er at forstå vigtigheden af at høre til og samarbejde. Du vil ikke ofte finde en elefant alene, fordi de kan lide at holde sammen i en flok.

Se også: Hvad betyder det, når du drømmer om elefanter? (11 spirituelle betydninger)

Et af deres mest unikke karaktertræk i forhold til kærlighed er det faktum, at de sørger over deres kære, når de dør, ligesom mennesker.

Sidste ord

Til sidst vil jeg sige, at der er masser af dyr, der repræsenterer kærlighed, og at nogle af dem har vi ikke engang nævnt i dag. Æresbevisninger bør gå til gæs, prærieulve, rådyr og høge, men vi er overbevist om, at de ti dyr, vi har nævnt i dag, har den dybeste symbolske og åndelige forbindelse til kærlighed.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.