Drøm om rumvæsner? (10 spirituelle betydninger)

 Drøm om rumvæsner? (10 spirituelle betydninger)

Leonard Collins

Bortførelse af rumvæsener er et populært plot i film, men det er også overraskende populært i folks drømme. Ikke kun det, vi drømmer ofte om at tale med rumvæsener, at være vidne til konflikter med rumvæsener, at føde rumvæsener og om alle andre rumvæsenerelaterede ting. Men hvad er årsagen til sådanne drømme? Har vi virkelig interageret med rumvæsener før, og vores bevidste erindringer om oplevelsen harer blevet slettet?

Eller er begrebet rumvæsner bare så indgroet i vores kulturelle bevidsthed, at vi drømmer om dem på samme måde som vi drømmer om hvalpe og frøer? Nedenfor har vi listet de 10 vigtigste fortolkninger af rumvæsnernes drømmes betydning i henhold til vores analyse og erfaring.

Hvad er rumvæsener drømmen betydning?

Når vi begynder at dykke ned i dybden af vores REM-søvn hver nat, får vi ofte besøg af alle mulige mærkelige visioner og scenarier, til tider endda rumvæsner.

Mens mange drømmetolkere hævder, at sådanne drømme indikerer en tidligere oplevelse med rumvæsner, er vi ikke enige. Den langt mere sandsynlige forklaring er, at rumvæsnerne i dine drømme er metaforiske symboler på ting, som dit underbevidste sind forsøger at fortælle dig.

Bemærk, at vi ikke siger, at rumvæsener ikke eksisterer, og at der ikke sker fremmede møder - videnskaben peger på eksistensen af udenjordisk liv, og både Drake-ligningen og Fermi-paradokset er stadig genstand for omfattende diskussioner og overvejelser i den videnskabelige verden.

Men selv hvis man accepterer eksistensen af rumvæsner og sandsynligheden for, at folk møder dem, er drømme om rumvæsner så utroligt almindelige, at det er praktisk talt umuligt, at milliarder af mennesker alle har mødt rumvæsner og derefter har glemt oplevelsen.

Så den mest sandsynlige forklaring er, at drømme om rumvæsner er som alle andre drømme - manifestationer af vores underbevidsthed, som er symbolske for visse lidelser eller følelser, vi har på det pågældende tidspunkt. Med det i tankerne er her de 10 mest almindelige fortolkninger afhængigt af drømmens detaljer og omstændighederne i dit liv.

1. Du revurderer din tro på rumvæsener eller tænker blot på dem i nyere tid

Vi tager den mest indlysende fortolkning først - hvis du drømmer om rumvæsner, er der stor sandsynlighed for, at du har tænkt på dem for nylig. Måske har du læst om dem og er begyndt at genoverveje, hvordan du har det med deres eksistens.

Se også: Hvornår kan jeg spise fast føde efter tandudtrækning? (Tips til efterbehandling)

Eller måske har du set en meget imponerende film eller et show om rumvæsner, som har sat gang i din fantasi og dit indre ønske om at møde rumvæsner på nært hold.

Uanset hvad, så er en drøm om noget netop det - en drøm om noget. Det er langt fra os at overanalysere ting, der ikke behøver at blive overanalyseret. Når det er tilfældet, er der andre gange skjulte perler af visdom bag drømme - det er her, de andre 9 fortolkninger nedenfor kommer ind i billedet.

2. Der er et skjult aspekt af din personlighed, som du er ved at få adgang til

Carl Jung spekulerede i, at rumvæsner i drømme symboliserer en forbindelse med vores ubevidste sind og indre psyke. Det kunne tyde på, at drømme om rumvæsner kan være et godt tegn på dine muligheder for at komme i kontakt med dit indre selv.

Det er dog ikke sikkert, da det også bare kan indikere, at der er aspekter af din personlighed under overfladen, som du endnu ikke har fået adgang til. Så hvis der er noget, bør en sådan drøm tjene som et hint og et skub til, at der er mere selvopdagelse, du kan gøre, hvis du føler dig klar til det.

3. Du er begyndt at opføre dig mere "fremmedartet" i dit vågne liv

Drømme om rumvæsner kan også have en observerende betydning - det kan være din underbevidsthed, der fortæller dig, at du har opført dig mærkeligt på det seneste. Det er noget, som vi ofte ikke lægger mærke til ved os selv med det samme, selv om det som regel er folk omkring os, der fortæller os om det.

Hvis ingen mennesker har gjort dig opmærksom på denne nye del af din personlighed, kan du dog forvente, at din underbevidsthed snart vil fortælle dig det med en drøm om rumvæsner. Hvad denne nye adfærd præcist kan være - det kan være hvad som helst, afhængigt af din aktuelle følelsesmæssige tilstand og livsomstændigheder.

4. Du har forsømt dig selv

Drømme om rumvæsener handler også ofte om de teknologiske forskelle mellem avancerede udenjordiske civilisationer og menneskeheden. I sådanne drømme er vi ofte i positionen som "ambassadører" for menneskeheden, og vi skal sammenligne os selv med de overlegne rumvæsener, Stargate -stil.

Selv om disse drømme er ubehagelige at gennemgå, er de i det mindste lette at fortolke - de er din underbevidsthed, der fortæller dig, at du har været bagud i din personlige udvikling, og at du skal begynde at arbejde på dine talenter, håndtere dine negative følelser og følelsesmæssige problemer samt gennemføre nogle uundgåelige ændringer, såsom at forbedre dit selvværd og andre aspekter af din indreselv.

5. Du føler dig krænket

Og så er der drømme om faktiske bortførelser fra rumvæsener. De fleste psykologer spekulerer i, at sådanne drømme - især hos personer med lucide drømme - er der, hvor de fleste myter om bortførelser kommer fra, idet det kulturelle koncept forstærker sig selv ved at få andre mennesker til at drømme om det samme.

Men hvor kom de første drømme af denne art fra? Når en drøm om en bortførelse af rumvæsener ikke skyldes kulturelle indtryk på dig, er det angiveligt et tegn på manglende selvtillid. Når en persons usikkerhed er så dyb, er drømme om at blive bortført og krænket af onde væsener helt naturlige for vores påvirkelige og symbolbevidste underbevidsthed.

6. Du er bange for, at dit sind er blevet sløret

En udløber af bortførelsesdrømmen er den fremmede drøm om rumvæsener, der sletter dele af vores hukommelse. Drømme som denne kan manifestere sig i et øjeblik med depression og følelser af alvorligt lavt selvværd. De er også mulige, når vi har bemærket - eller vores underbevidsthed har bemærket - at vi har svært ved at huske nye ting, eller når vi har problemer med at træffe vores egne beslutninger.

Se også: Drøm om at være under vandet? (10 spirituelle betydninger)

Fænomener som disse kan forklares ved utallige medicinske eller følelsesmæssige årsager, men tanken om et fremmed møde, der fører til hukommelsestab, er så populær, at vores hjerner ofte forestiller sig sådanne møder i vores drømme.

7. Du føler ikke, at du hører til

Det er heller ikke så ualmindeligt at drømme om sig selv som et rumvæsen. En sådan drøm er forventelig, hvis du ofte føler dig malplaceret ved sociale sammenkomster, hvis du har svært ved at tale med fremmede eller få nye venner, og hvis du generelt afskyr og undgår en lang række sociale arrangementer.

Med andre ord er drømmen om at du er et rumvæsen et klart tegn på, at du skal arbejde på at bekæmpe din ensomhed, opbygge relationer og finde en eller to nære venner hurtigst muligt.

8. Du føler dig som en del af en større konflikt

Vi føler os ofte ved en skillevej i livet eller endnu mere - midt i store konflikter mellem store magter, som vi ikke har nogen kontrol over. Når vi har det sådan - om det er berettiget eller ej - repræsenterer vores underbevidsthed ofte denne følelse med en sci-fi-filmlignende konflikt som f.eks. en invasion af rumvæsener med onde og venlige rumvæsener, der kæmper om os.

Så hvis du har befundet dig midt i et rumvæsensangreb i dine drømme og er løbet fra lasere og bomber fra væsener fra højere riger, er der gode chancer for, at du har brug for at få styr på nogle ting i dit vågne liv, fordi det er begyndt at blive lidt for uoverskueligt kaotisk.

9. Du er bange for, at dit liv er en løgn, og at du er under konstant observation

At se en UFO eller have et lignende fremmedartet møde i din drøm symboliserer ofte din underbevidstheds følelse af, at du lever i en Truman-showet -I sådanne drømme løber vi ofte også gennem et fremmed miljø - det betyder, at vi ikke føler, at verden omkring os er virkelig, eller at vi genkender den.

Når vi har sådanne drømme, betyder det som regel, at vi ikke lever det liv, vi har brug for, og at vi er nødt til at foretage nogle drastiske ændringer, hvis vi ønsker at føle os som os selv igen.

10. Du er forvirret over visse aspekter af dit liv, og du har brug for vejledning

Endelig er der de altid foruroligende drømme om, at du har født en fremmed baby. Selv om vi ofte forbinder sådanne drømme med den rædsel, der er den Fremmede filmfranchise, er det, som denne drøm har at sige om vores nuværende situation, ikke nødvendigvis negativt.

I stedet er symbolikken i denne type drøm, at vi føler os lidt forvirrede over nogle dele af vores liv, eller at vi føler, at der er noget skjult og mystisk i os, som vi endnu ikke forstår. Om det er godt eller skidt afhænger af os selv og af situationen, men det er klogt at søge vejledning og finde ud af, hvad der har irriteret dig på det seneste.

Afslutningsvis - hvad er udlændinge drømmenes betydning?

Som du kan se, kan drømme om rumvæsner betyde alle mulige ting, både positive og negative. At finde den rigtige fortolkning i dit tilfælde er afgørende, hvis du ønsker at få den nødvendige indsigt, som drømmen præsenterer. Heldigvis er drømme om rumvæsner ikke så "presserende" som nogle andre drømme som f.eks. drømme om at dø eller drukne.

Alligevel er der meget selvudforskning og udvikling at hente ved at forstå din drøm om rumvæsner korrekt, så vi håber, at de 10 ovenstående fortolkninger har været til hjælp.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.