Drøm om tatovering? (11 spirituelle betydninger)

 Drøm om tatovering? (11 spirituelle betydninger)

Leonard Collins

Tatoveringer er utroligt populære i dag, og selv mange af dem, der ikke har tatoveringer, overvejer måske at få en - så det er ikke overraskende, at de nogle gange også kan dukke op i vores drømme.

Der er dog flere måder at fortolke drømme om tatoveringer på, og det kan være udfordrende at forstå, hvad drømmen handlede om - så i dette indlæg diskuterer vi emnet tatoveringsdrømmenes betydning i dybden for at hjælpe dig med at tyde, hvad din drøm handlede om.

Drøm om tatovering

Da drømmetydning er meget subjektiv, og betydningen af en drøm afhænger lige så meget af, hvordan drømmeren har det i drømmen som af, hvad han/hun ser, skal vi starte med at tænke på de mulige associationer, vi har til tatoveringer.

Mange mennesker vælger at få tatoveringer, fordi tatoveringen repræsenterer noget, som de føler sig stærkt involveret i, og nogle gange bliver folk tatoveret for at minde dem om en særlig begivenhed - f.eks. vælger mange olympiske deltagere at få lavet en tatovering af de olympiske ringe efter at have deltaget i en konkurrence.

Tatoveringer er også et udtryk for vores individualitet og vores personlighed, og de kan også vise vores ønske om at være smukkere eller mere attraktive. For mange er de også en form for kunst, og som sådan viser de ens smag og er et udtryk for kreativitet.

Men på trods af den store udbredelse, som tatoveringer har fået, ser nogle mennesker stadig ned på dem, og i nogle sociale sammenhænge anses de ikke for at være acceptable - hvilket får nogle mennesker til at betragte dem som et udtryk for oprør.

Da tatoveringer er meget svære at fjerne, kan de repræsentere permanenthed - og for dem, der ikke kan lide deres tatoveringer, kan de også symbolisere fortrydelse.

Fortolkning af drømme om tatoveringer

Efter at have set på de associationer, vi har til tatoveringer, kan vi nu gå videre til at tænke på nogle af de mest almindelige fortolkninger af drømme om tatoveringer.

 1. Du ønsker at blive bemærket

Hvis du drømmer om at blive tatoveret, er en af de mest almindelige fortolkninger, at drømmen repræsenterer dit ønske om at blive bemærket.

Se også: Drøm om en døende person? (9 spirituelle betydninger)

Måske synes du, at du er en almindelig eller på anden måde ualmindelig person, og du vil gerne have, at folk skal være mere opmærksomme på dig.

En fremtrædende tatovering som f.eks. et design med et helt ærme ville helt sikkert gøre dig bemærket i det virkelige liv, så drømmen om at få en tatovering kan handle om noget lignende.

Føler du dig for anonym i dit vågne liv? Føler du, at folk ikke lytter, når du taler? Hvis svaret er ja, betyder det ikke, at du bogstaveligt talt skal gå ud og få en tatovering - men du bør snarere arbejde på måder at forbedre din selvtillid på.

 1. Du ønsker at være mere unik

En lignende fortolkning er, at det at blive tatoveret i en drøm betyder, at du ønsker at være mere unik.

I modsætning til ovenstående fortolkning handler denne drøm ikke om dit ønske om anerkendelse eller opmærksomhed fra andre mennesker, men i stedet om, hvordan du har det med dig selv.

Måske føler du, at dit liv er uinteressant, og at du aldrig laver noget ud over det sædvanlige. Hvis det er tilfældet, og du tror, at det er det, din drøm forsøger at fortælle dig, er løsningen ganske enkelt at forsøge at gøre mere spændende ting.

Måske kan du tage en ny og usædvanlig hobby op, eller måske kan du tage dig tid til at rejse et sted uden for de gængse stier.

Der er så meget, du kan gøre for at gøre dit liv mere spændende eller eventyrligt, og det er bare op til dig at gå ud og gøre det - for der er intet, der kan stoppe dig, bortset fra din egen frygt.

 1. En begivenhed, der har sat sit præg på dig

En potentielt mere negativ fortolkning af en drøm om en tatovering er, at det drejer sig om en begivenhed, der har sat et uudsletteligt mærke på dig.

Du har sandsynligvis ikke drømt om at blive tatoveret, men i din drøm havde du allerede en tatovering.

Tænk over, hvordan du følte dig i drømmen om tatoveringen. Var følelsen mest positiv eller negativ?

Hvis følelsen var positiv, kan det være din underbevidsthed, der beskæftiger sig med noget, der har gjort et stærkt positivt indtryk på dig.

Men hvis følelsen var negativ, kan det betyde, at du har oplevet noget ubehageligt eller traumatisk, og at du endnu ikke har bearbejdet følelserne fuldt ud.

I dette tilfælde bør du bruge tid på refleksion og selvudforskning for at se, hvor disse følelser kommer fra, og hvis du indser, at du har ubearbejdede negative følelser, bør du forsøge at finde en sund måde at slippe dem på på på dine betingelser.

 1. At få fjernet en tatovering - et ønske om at gøre det godt igen

Hvis du drømmer om at få fjernet en tatovering, kan det være forbundet med en fejl, du har begået tidligere, og dit ønske om at gøre det godt igen.

Måske har du gjort nogen uret, og bagefter har du fortrudt det. Hvis det er tilfældet, er det måske det bedste tidspunkt at sige undskyld og gøre det godt igen.

Denne drøm kan vedrøre noget fra fortiden, som du fortryder, så hvis du har denne drøm, så tænk over, hvad du kan gøre for at gøre tingene bedre i dit vågne liv, eller hvordan du kan gøre det godt igen over for nogen, du har mishandlet.

 1. Et ønske om forandring

At få en tatovering ændrer dit udseende, og at drømme om at få en tatovering kan være et tegn på, at du længes efter forandring i en mere generel forstand.

Keder du dig i dit job eller dit sociale liv i øjeblikket? Er det på tide at ryste tingene lidt op? Tænk over, hvilke områder af dit liv der måske er ved at blive en smule forladte, og gør så noget ved det!

Se også: Drøm om eks-ven? (7 spirituelle betydninger)
 1. Et behov for at være mere beslutningsdygtig

Når du går ind til en tatovør for at få en tatovering, kan det være en stor beslutning, så det kan have noget at gøre med beslutsomhed at gå videre med det i en drøm.

Står du over for en stor beslutning i dit liv i øjeblikket, men ved ikke, hvilken vej du skal gå? Hvis du gør, kan denne drøm fortælle dig, at du skal være beslutsom og følge din mavefornemmelse, fordi den beslutning, du skal til at træffe, er den rigtige.

Drømmen kan også fortælle dig, at du skal rejse dig op og tage flere beslutninger i en generel forstand, fordi din tendens til at tøve holder dig tilbage.

 1. Tatovere en person, du kender - du er anmassende

Hvis du drømmer om at tatovere en person, du kender, kan det betyde, at du er anmassende - og det er især sandsynligt, hvis personen i din drøm virker modstandsdygtig.

Det kan være, at du tvinger nogen til at gøre noget, som de ikke ønsker at gøre, og i så fald bør du overveje, om det, du gør, er det rigtige, eller om du er egoistisk.

 1. Overgang eller genfødsel

Den tatovering, du får i din drøm, kan symbolisere en overgang eller genfødsel, da den nye tatovering repræsenterer det nye dig.

Går du igennem store forandringer i dit liv i øjeblikket, og hvordan har du det med dem? Hvis du er usikker på forandringerne, kan denne drøm fortælle dig, at du skal have tillid og omfavne forandringerne, da de vil give dig store muligheder.

Tatoveringen markerer din nye start, så du bør acceptere den og tage processen til dig i stedet for at være bange for de ukendte begivenheder, der ligger forude.

 1. En åndelig rejse

På samme måde kan det at få lavet en tatovering i en drøm markere starten på en ny fase i din åndelige rejse.

Som vi nævnte ovenfor, bliver nogle mennesker tatoveret for at markere betydningsfulde begivenheder i deres liv, og at få en tatovering i din drøm kan være et tegn på en milepæl i din åndelige udvikling.

Har du på det seneste brugt mere tid på meditation og dybe tanker eller andre spirituelle aktiviteter? Har du aktivt forsøgt at udforske dig selv og vokse som et spirituelt væsen?

Hvis svaret på disse spørgsmål er ja, kan denne drøm tages som et opmuntrende tegn på, at du er på den rigtige åndelige vej.

 1. Tatovere dig selv - få mere selvtillid

En mindre almindelig drøm om tatoveringer er en drøm om at tatovere sig selv, men hvis du har denne drøm, bør du spørge dig selv, om du mangler selvtillid.

Hvis du tror, at du er det, kan den korrekte fortolkning af denne drøm være, at du skal have mere tro på dig selv og dine evner, fordi du er mere dygtig, end du giver dig selv kredit for.

 1. En dårlig tatovering - en dårlig beslutning

Hvis du drømmer om at få en dårlig tatovering, er der en god chance for, at drømmen er et budskab om en dårlig beslutning, du har taget.

Enten ved du, at beslutningen var dårlig, og du fortryder den, eller også har du truffet en beslutning for nylig, men har endnu ikke indset, at det var den forkerte beslutning.

Uanset hvad, så bør du, når du forstår, hvad beslutningen var, og hvorfor den var forkert, forsøge at gå tilbage og rette op på skaden - og hvis du er heldig, kommer drømmen tidligt nok til at advare dig, før det er for sent at ændre tingene.

Følg din intuition for at hjælpe med at fortolke din drøm

For at fortolke en drøm om en tatovering skal du være opmærksom på, hvordan du følte dig med tatoveringen i drømmen, og hvad der ellers foregik omkring dig - samt hvad tatoveringen var, hvis du kan huske det.

Ved at anvende det, du så, på din nuværende livssituation og følge din intuition vil du blive guidet til den korrekte fortolkning af din drøm.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.