11 Spirituel betydning af vand i drømme

 11 Spirituel betydning af vand i drømme

Leonard Collins

I den åndelige verden repræsenterer vand følelser. Det kan også være en port mellem verdener og et symbol på feminin energi. Men hvad er den åndelige betydning af flydende vand i drømme (i modsætning til is eller damp?) Som med alle drømme er konteksten vigtig, så så så snart du står op, skal du skrive alle de detaljer ned, du husker, og forsøge at bekræfte dit synspunkt i drømmen.

Spirituel betydning af flydende vand i drømme

1. Du føler dig overvældet i dit vågne liv

Nogle mennesker elsker vand og ville gribe deres bikini ved det mindste tegn på en vandpyt. Andre hader følelsen af at blive våd, hvad enten det er fra en sommerregn eller en gennemblødt og rystende hund. Hvis du er afvisende over for vand, kan drømmen have en mere specifik betydning om ubehag. Men hvad nu hvis du nyder vandsport, men drømmer om at blive angrebet af store vandmasser?

Måske står du på gaden, når nogen peger en højtryksrenser, haveslange eller brandhane i din retning. Eller måske sidder du i en bil eller et hus, og uforklarligt store bølger skyller i din retning. Det betyder, at noget i dit vågne liv overvælder dig. Du arbejder måske for hårdt eller påtager dig for meget ansvar. Kom op efter luft, hurtigt!

2. Dine ubearbejdede følelser holder dig nede

I det første eksempel er du på fast grund, når vandet kommer mod dig. Det tyder på, at du er sikker på det, du gør, så vandet er en uventet begivenhed. Men hvad nu, hvis du er inde i vandet i din drøm? Måske er du ved at drukne i en swimmingpool, dam eller sø. Måske har du endda stået på skøjter på en frossen bæk, da den pludselig gav efter under dine fødder.

I dette tilfælde repræsenterer vandet omkring dig din følelsesmæssige tilstand. Der er en følelse, du bevidst har undertrykt, og den truer med at overmande dig. Find et sundt afløb for at slippe de ophobede følelser løs. Du synes måske, at dine reaktioner på en begivenhed er upassende, så du holder dine følelser inde. Men de drukner dig internt, og du har brug for at flygte.

3. Du skal holde op med at martyrisere dig selv for dine kære

Selv om du ikke er svømmer, har du måske set en livredningsscene på tv eller læst om det i en bog. Nogle eksperter anbefaler, at når du hjælper en person, der er ved at drukne, er det nemmere, når vedkommende er bevidstløs. Ellers kan vedkommende trække dig ned i sin paniske tilstand, og så er I begge ude af spillet! Hvis vedkommende kæmper, skal du kaste en bøje til ham, ikke dine egne arme!

Så hvad betyder det, hvis du drømmer, at du er i vandet med nogen, der er ved at drukne, og de trækker dig under vandet? Det er dine engle, der minder dig om luftsikkerhedsprotokoller - tag din iltmaske på, før du hjælper andre med deres. Selv hvis det er din bedstemor eller dine børn! Drømmen betyder, at du billedligt talt dræber dig selv for at redde andre, så tag en pause!

4. Du har brug for en seriøs detox!

Den mest bogstavelige betydning af vand er knyttet til dets rensende evne. Så hvad betyder det, når du drømmer om at være i slutningen af en oversvømmelse? Drømmen kan ske i dit hus, på dit kontor eller på den restaurant, du altid går på med din kæreste. I drømmen er oversvømmelsen forbi, og du er omgivet af vandskader og snavs, mens de sidste dråber siver ned.

Det kan være fra et vindue, der ved et uheld blev efterladt åbent, en tsunami, en orkan eller en vandhane, der blev glemt og løb over. Drømmen betyder, at stedet har brug for åndelig rensning. Måske er der nogen i dit hjem eller på dit kontor, der spreder negativ energi og bringer alle ned. Eller måske er du begyndt at indse din giftige vens eller partners vaner. Kom ud nu!

5. Du afdækker skjulte følelser

Lad os se på en lidt anderledes drøm. Som vi sagde, kan vanddrømme repræsentere skjulte følelser. Du kan undertrykke dem, hvis du er klar over dem, men de kan også være så dybt undertrykt, at du ikke engang ved, at de er der. Så mens du er vågen, føler du dig ængstelig og urolig, men du ved ikke hvorfor. Om natten begynder du så at have væskedrømme.

I din drøm kan du måske bemærke en vigtig genstand, der flyder i vandet tæt på dig. Eller vandet kan trække sig tilbage fra tidevandet eller hvirvle ned i afløbet og afsløre noget nedenunder. Denne nyligt afslørede genstand er et fingerpeg om dine hemmelige følelser, så hvis det ikke er indlysende, så bed dine engle om at forklare yderligere. En ring kan for eksempel vise den hjertesorg, du ignorerer.

6. Du er under en andens kontrol

I dag kører de fleste af os i automatiske biler, og næsten ingen ved, hvad de skal gøre med et gearstangskifte. Og disse moderne biler kan nogle gange føles som om de kører selv! En drøm, der involverer denne slags biler (eller måske er du i en Uber eller Lyft) viser, at du føler, at du ikke har fuld kontrol over dit vågne liv. Så hvad betyder det, hvis bilen kører ind i flydende vand?

I drømmerummet repræsenterer en bil typisk dit ubevidste sind. Det er de ting, du er helt uvidende om, i modsætning til dit underbevidste sind. Drømmen betyder, at nogen eller noget ubevidst styrer dine handlinger. En elsket person kan manipulere dig i et forhold, eller nogen kan sabotere dig på arbejdet. Ring til englene for at få flere detaljer.

7. Du kan håndtere situationen - virkelig!

Lad os tale om den specifikke drøm om at hoppe i et vandområde. Det kan være en børnepool eller en båds springplatform. Du har allerede badetøj på, så en del af dig ved, at du er klar. Drømmen bekræfter, at du har taget beslutningen om at håndtere vanskelige følelsesmæssige situationer. Men hvordan? Har du elegant svanedyk eller maveplaskeri? Har en utålmodig person skubbet dig i?

Dykningen er det bedste resultat, fordi det viser, at du har ansvaret. Men hvis du flakkede eller splattede i vandet, er der en anden, der tvinger dig til at gøre det. Dette er en god kandidat til terapi for lucide drømme. Med hjælp fra dine engle eller dine åndelige guider kan du bruge gennemprøvede teknikker til at aktivere luciditet. Du kan derefter genopleve drømmen - og følelsen - på dine betingelser.

8. Du svømmer i risikable farvande, med ordspil for øje

Kilder til flydende vand kan være naturlige, som et hav eller en sø. De kan også være kunstige, som en dæmning eller en dam. Så hvad betyder det, når du drømmer om at falde ned i et menneskeskabt vandsted? Det kan være en stor tank, en kvægtrug eller at blive oversprøjtet af en vandpyt, når en bilist kommer kørende. Denne drøm handler om din materielle status, så det kan være penge, et job eller et omdømme.

Se også: Hvad betyder det, når en bille lander på dig? (10 spirituelle betydninger)

Drømmen antyder, at noget, som du har tjent, er ved at gå i vasken. Du har nået en vigtig milepæl som at starte en virksomhed eller lancere et projekt, men du har skøjtet forbi på begynderheld. Din succes er ikke holdbar, og derfor falder du og/eller bliver mudret. Spørg dine højere hjælpere, hvad du kan gøre for at begrænse skaden og reparere tingene snart!

9. Du føler dig malplaceret i det vågne liv

Hvad nu hvis vandet i dine drømme er forurenet? Måske drikker du vand, og det smager for salt. Eller du åbner en vandhane for at fylde din kop, og der kommer beskidt vand ud. Eller du står under bruseren, og vandet over dig bliver brunt. Eller du går ned ad gaden, og nogen inde i bygningen kaster en spand beskidt vand ud af vinduet og ned på dig!

I disse drømme viser det forurenede vand en forstyrrelse i kræfterne. Du er ren, men vandet er ikke, og det fortæller dig, at de følelser, der beskidte dig, ikke er dine egne. Du kan være i et nyt job eller et nyt kvarter, hvor du i hemmelighed er uønsket, så deres dårlige følelser skyller over dig. Eller måske bærer du på en andens følelsesmæssige bagage. Slip det hele løs!

10. Du har måske færdigheder, som du ikke har opdaget

Hvad kan det betyde, når du drømmer, at du trækker vejret under vandet? Det kan virke som en ret ligefrem besked fra dine engle. Det betyder, at du er i fred med dine følelser, ikke sandt? Ikke nødvendigvis. Du er nødt til at undersøge sammenhængen for at finde ud af dette. Hvordan følte du dig i drømmen? Spændt? Rolig? Bange? Hvilke væsner var der omkring dig? Hvilken krop havde du?

Du kunne have været en fisk, hvilket ville betyde, at din følelsesmæssige tilstand er positiv, og at du er i et godt mentalt rum. Eller en havfrue, så det kunne betyde, at du nu er fortrolig med de blandede dele af din personlighed eller dine færdigheder. Eller du havde dykkerudstyr, hvilket betyder, at du er forberedt på den kommende følelsesmæssige udflugt. Men hvis du ikke havde det, har du måske en højere EQ, end du tror!

11. Din kærlighed er ubesvaret - Beklager!

Vi slutter med lidt dårlige nyheder - hold dig klar! Hvad nu hvis du i din drøm svømmer i det åbne hav? Det er en hård sport på grund af strømmene (og havdyrene!). De professionelle har nogle gange et støttehold, der ror ved siden af dem, hvis de skulle komme til skade, få krampe eller blive udmattede. Men medmindre du træner til et svømmemaraton, er det ikke godt.

I drømmen repræsenterer vandet dine følelser, og bådbesætningen er din partner eller ven. Du svømmer alene, og de er i sikkerhed på båden. Drømmen betyder, at dine følelser er ensidige. Hvis følelserne var gensidige, ville de være i vandet sammen med dig! Så bed dine højere hjælpere om mod til at gå væk fra denne forening på elegant vis.

Hvornår har du sidst haft en drøm om flydende vand? Fortæl os alt om det i kommentarfeltet!

Se også: Hvad betyder det, når du ser to grå duer? (10 åndelige betydninger)

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.