Drøm om sværm af fluer? (11 spirituelle betydninger)

 Drøm om sværm af fluer? (11 spirituelle betydninger)

Leonard Collins

Det er måske ikke behageligt, men det er ret almindeligt at drømme om sværme af fluer, og hvis det sker for dig, kan der være et vigtigt budskab gemt i drømmen.

Der er dog flere måder at fortolke det på - så for at hjælpe dig med at få mening med det, du så, går vi i dette indlæg ind i detaljer om en sværm af fluer drømmenes betydning.

Drøm om Swarm of Flies

Før vi ser på, hvordan man tolker drømme om fluesværme, skal vi først tænke på fluesymbolik og de ting, vi forbinder med disse insekter.

Det skyldes, at drømmetydning er meget subjektiv, og at det kan være lige så vigtigt for drømmeren, hvordan han/hun har det med de forskellige elementer i drømmen, som hvad disse elementer er.

En af de første ting, man kommer til at tænke på, når man tænker på fluer, er, at de er beskidte dyr. De lever af alt, hvad de kan finde, herunder rådnende mad, døde dyr og endda ekskrementer, så de er ekstremt uhygiejniske, og de fleste mennesker finder dem frastødende.

Se også: Drøm om døende søskende? (9 spirituelle betydninger)

De kommer ofte ind i vores hjem og svirrer så rundt om vinduerne for at komme ud igen, og de flyver også rundt om vores hoveder, når vi forsøger at spise eller drikke noget udenfor - så de betragtes også som meget irriterende væsner.

På grund af det liv, de lever, er de tæt forbundet med død og sygdom, og den irritation, de forårsager, gør os også i dårligt humør og fylder os med negative følelser.

I det store og hele er de fleste associationer, vi har til fluer, negative, men vi kan sige, at fluer er meget tilpasningsdygtige væsner, der klarer sig med alt, hvad de kan få fat i.

Det betyder, at hvis vi skal finde noget positivt ved dem, kan vi i det mindste sige, at de er fleksible insekter og gode overlevelsesdygtige insekter.

Fortolkning af drømme om sværme af fluer

Efter at have talt om symbolikken bag fluer og nogle af de ting, vi forbinder med dem, kan vi nu gå videre til at tale om, hvordan man kan fortolke drømme om fluesværme. Her er nogle af de mest almindelige muligheder.

 1. Noget er råddent

Fluer sværmer om rådne ting, så hvis du drømmer om en sværm af fluer, kan det betyde, at noget i dit liv også er råddent, i overført betydning.

Du kan f.eks. være fanget i et giftigt forhold, men du har ikke modet til at afslutte det og komme videre. I dette tilfælde kan fluesværmen fortælle dig, at dit forhold er råddent, og at du ikke har andet valg end at afslutte det.

Alternativt kan det være et budskab om din karriere. Måske sidder du fast i et job, du ikke kan lide, men du tør ikke sige op og søge et nyt. Men fluedrømmen kan opfordre dig til at gøre netop det for at få noget friskhed ind i dit liv.

Du er den eneste, der kan vide, hvad drømmen refererer til, og hvad der er råddent i dit liv, og efter at have tænkt dybt over, hvad du så i drømmen, og hvad det er, du har brug for at ændre, skal du være modig nok til at gå ud og foretage den ændring.

 1. Der er noget, der generer dig

Når fluer svirrer rundt om vores hoveder, er de enormt irriterende, og en drøm om en sværm af fluer kan fortælle dig, at der er noget i dit liv, der generer dig.

Igen, du er den eneste, der kan finde ud af, hvad det er, så brug tid på meditation og dybe tanker for at forsøge at finde ud af, hvad det er, der gør dig ked af det.

Måske var du ikke engang klar over, at du blev generet af det, men ved at identificere, hvor problemet kommer fra, vil du være i en bedre position til at finde en passende løsning.

 1. Du har negative følelser

At være omgivet af en sværm af fluer i en drøm kan repræsentere at være omgivet af negative følelser. Negativitet tiltrækker mere negativitet, så hvis du oplever, at du bliver mere og mere negativ, skal du finde en måde at bryde cirklen på.

Når du befinder dig i en situation som denne, kan en drøm om en sværm af fluer tjene som en advarsel om, at du er ved at blive for negativ, og at det forurener dit liv, både i den fysiske og åndelige verden.

Det betyder, at du skal finde måder at skabe mere positiv energi i dit liv på for at vende den onde cirkel af negativitet til en god cirkel af positivitet.

 1. Du har brug for udrensning og fornyelse

En sky af fluer, der følger dig i din drøm, kan repræsentere al den følelsesmæssige bagage, som du har samlet op i dit liv, og fortælle dig, at du har brug for følelsesmæssig og åndelig rensning og fornyelse.

Nogle gange kan vi bære vores tidligere fejltagelser og beklagelser med os i stedet for at se dem i øjnene og håndtere dem ordentligt, så hvis du har denne drøm, er det måske på tide at se skeletterne i dit skab i øjnene.

Når du indrømmer dine fejltagelser og tilgiver dig selv for dem, vil det efterlade dig i en sundere mental tilstand, hvorefter du vil være klar til at se fremtiden i en mere positiv og ubelastet sindstilstand, klar til ny åndelig vækst og udvikling.

 1. Du har for meget at tænke på

Hvis dit sind er for "beskidt" eller rodet, kan det få dig til at drømme om fluer. Måske har du for meget at se til i dit liv og for meget at tænke over, hvilket forhindrer dig i at fokusere ordentligt på de ting, der virkelig betyder noget.

Når det sker, er du nødt til at tage et skridt tilbage og revurdere dine prioriteter - og måske er du nødt til at slippe nogle af dine ansvarsområder, så du kan koncentrere dig om de ting, der er vigtigst for dig.

Se også: Hvad betyder det, når en bille lander på dig? (10 spirituelle betydninger)
 1. Du har beskidte hemmeligheder

Alle har beskidte hemmeligheder fra fortiden, men nogle gange er vi nødt til at konfrontere dem, hvis vi ønsker at komme videre og lade dem ligge i fortiden.

En drøm om en sværm af fluer kan repræsentere dine undertrykte hemmeligheder, der bobler op gennem dit underbevidste sind, og det betyder, at du bliver nødt til at håndtere dem på dine betingelser, før de kommer ud af sig selv.

Nogle gange kan det være den bedste løsning at fortælle folk dine hemmeligheder åbent og søge tilgivelse, hvis det er muligt, så hvis du drømmer om sværmende fluer, er det måske noget, du bør overveje.

 1. Du skal lære at være mere fleksibel

Fluer kan nøjes med det, de har, og nogle gange kan de minde os om, at vi ikke skal være for kræsne.

I stedet for at rynke på næsen af ting eller mennesker, som du ikke mener er gode nok til dig, så prøv at være lidt mere ydmyg for en gangs skyld. Tag imod alt, hvad livet giver dig, med taknemmelighed og lær at klare dig i stedet for at afvise ting, fordi du mener, at de ikke er gode nok til dig.

 1. Du skal være opmærksom på dit helbred

En drøm om en sværm af fluer kan fortælle dig, at der er noget galt med dit helbred, så du bør overveje at forsøge at føre en sundere livsstil.

Hvis du samtidig har et plagsomt helbredsproblem, kan det være på tide at få det undersøgt - for fluerne fortæller dig måske, at det kun vil blive værre, hvis du ikke gør det.

 1. Behov for at give slip på noget

Drømmer du om en sværm af fluer, kan det fortælle dig, at der er noget i dit liv, som du holder fast i, men som du har brug for at give slip på.

Det kan f.eks. være, at dit forhold er slut, men at du stadig ikke kan holde op med at tænke på personen eller på den tid, I havde sammen.

Du ved, at forholdet er slut, og du ved, at det er for det bedste - så nu er det på tide at lade det ligge i fortiden og komme videre til nye ting. Ellers vil fortiden blive hos dig, ligesom en mørk sværm af fluer, der følger dig rundt og svirrer rundt i dit hoved.

 1. Masser af fluer - omgivet af fjender

Hvis du drømmer om en sværm af masser af fluer, kan det være et budskab om, at du er omgivet af fjender, så det er nu, du skal være forsigtig.

Måske er der mennesker, der ønsker at se dig mislykkes i et projekt, du er involveret i, så pas på, hvordan du træder frem, ellers kan de forsøge at sabotere dig.

 1. At dræbe fluer - overvinde vanskeligheder

En positiv drøm om en sværm af fluer er, hvis du ser dig selv dræbe dem - fordi denne drøm repræsenterer, at du overvinder dine vanskeligheder.

Måske arbejder du på et projekt, og du er stødt på nogle uventede vanskeligheder. Men det faktum, at du kan dræbe fluerne en efter en i din drøm, tyder på, at du også kan finde løsninger på dine problemer, og at dit projekt i sidste ende vil blive en stor succes.

Flere mulige fortolkninger

Som vi har set, er der en hel del mulige måder at fortolke drømme om fluesværme på, med både positive og negative betydninger.

For at få mening med det, du så, skal du bruge tid på at tænke dybt og analysere de forskellige elementer i din drøm og anvende dem på din nuværende livssituation. Ved at følge din intuition vil du blive guidet til den korrekte fortolkning af drømmen.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.