10 effektive måder at drømme om en person på

 10 effektive måder at drømme om en person på

Leonard Collins

De fleste mennesker tror, at vi ikke har nogen magt over den slags drømme, vi har, mens andre mener, at vores drømme er et resultat af vores følelser, tanker og handlinger.

Hvis du tror fuldt og fast på drømme og har en person, der ligger dig på sinde, vil drømme om dem være altafgørende. Det er ikke nok at være i nærheden af en person, du elsker i et begrænset tidsrum. Din betydelige anden kan være langt væk fra dig, og du ser dem lejlighedsvis. Du vil altid ønske at se dem i drømmen, når de er langt væk.

Måske er det ikke en kæreste, men du har måske en person, som du er forelsket i, og du ønsker ikke at holde vedkommende ude af syne et sekund. Så begynder du at tænke på, hvordan du kan drømme om den pågældende person i dit vågne liv.

Hvordan man drømmer om en bestemt person

Der er mange grunde til, at du kan have lyst til at drømme om nogen. Ifølge flere drømmeanalytikere eller drømmeeksperter som Sigmund Freud er det muligt at drømme om nogen med vilje.

Det er vigtigere at vide, hvordan man gør det. Her er nogle tips til, hvad du skal gøre, hvis du vil drømme om en person:

1. Hav et billede af dem i nærheden af dig

Drømme er ofte uden for menneskelig kontrol. I det øjeblik, de begynder, påvirkes de af det, der har foregået i dit sind i de vågne timer. Hvis du placerer dig således, at du hele tiden ser og tænker på dine kære, øges chancen for at se dem i drømmen.

At have en skitse eller et billede af den person, du ønsker at drømme om, i nærheden af din seng er en glimrende måde at indprente den pågældende person i din underbevidsthed.

Et fysisk fotografi af en sådan person er vigtigt. Hvis du ikke kan få et fysisk fotografi, er et digitalt billede af vedkommende på din telefon tilstrækkeligt.

2. Visualiser dem regelmæssigt i dit sind

Hvis du ønsker at drømme om en person, der er dig så kær, så visualiser dem regelmæssigt i dit sind. Vær meget detaljeret om dem. Tænk på deres berøring, smil og den måde, de lugter på.

Brug alle fem sanser til at gøre dem til virkelighed i dit sind mindst en gang om dagen. Visualiser dig selv i dit sind, når du går i seng, og interager med dem.

Dette vil indprente deres billede i både din underbevidsthed og din bevidsthed og dermed hjælpe dig med at komme sikkert ud i drømmeverdenen.

3. Øv dig i lucid drømning

Det er muligt at have evnen til at kontrollere sin drøm og se den person, man ønsker at se. Med tilstrækkelig øvelse og træning kan man udøve det, der er kendt som lucid drømning eller rem-søvn. En af de vigtigste grunde til, at drømme er, som de er, er, at vi ikke engang er klar over, at vi drømmer.

Det, der sker, er, at vi lader os rive med i drømmelandskabets turbulente strømme. Hvor turbulent drømmelandskabet end er, er det også vigtigt, at det er noget, vi kan manipulere.

Det eneste vi skal gøre er at være klar over, at vi drømmer. Denne handling med lucid eller dagdrømme hjælper din drømmende eller underbevidsthed til at huske deres ansigt. Denne type drømme handler om at være fuldt ud bevidst om alle dine drømme. Øv dig i at drømme lucid for at gøre det lettere for dig at drømme om en særlig person eller en berømthed.

4. Besøg steder, som de kan lide at besøge

En anden måde at få levende drømme om en person, der ligger dig meget på sinde, er at besøge steder, som vedkommende holder af. Dette er et smart trick, du kan bruge. Den person, du ønsker at drømme om, kan være en ven, en kollega eller et familiemedlem, som du holder af i dit hjerte.

Tænk på steder, de elsker at være og deres nærmeste omgivelser. Besøg også disse steder og bliv fortrolig med dem, så du nemt kan fremkalde dem i dit sind. Forestil dig, at du besøger disse steder sammen med dem, holder dem i hånden og går side om side.

Jo flere steder du forbinder en bestemt opgave eller et bestemt minde med den pågældende person, jo lettere er det at blive mindet om den pågældende person, når du støder på disse steder i din drøm.

5. Skriv ned, hvad du ønsker at drømme om

Alt det, vi ikke skriver ned, går ofte tabt i hukommelsen. Hvis du ønsker at drømme om en person, så tag en bog og en kuglepen og skriv alt ned, hvad du ønsker at se i drømmen. Ikke kun personens ansigt, men også ting, du ønsker at tale med vedkommende om, deres berøring og lugt.

At skrive alt ned garanterer ikke, at alting vil ske, som du har planlagt, men det vil hjælpe dig med at skabe et klart billede, som dit sind kan hjælpe dig med at arbejde med, forme din drøm og vejlede din underbevidsthed.

Skriv alt det, du ønsker dig. Du kan f.eks. skrive, at du ønsker at se den pågældende person et bestemt sted, føre en samtale med vedkommende, holde i hånd, kramme og kysse vedkommende. Vær meget detaljeret i din skrivning. Læs den igennem et par gange og vær forventningsfuld med hensyn til drømmen.

6. Tal med dem, før du sover

Hvis den person, du ønsker at drømme om, er inden for din rækkevidde, så prøv at tale med vedkommende fysisk eller i telefon, inden du går i seng. Hvis du ikke kan få fat i vedkommende fysisk eller i telefonen, så forestil dig, at vedkommende er sammen med dig, og tag en samtale med vedkommende, inden du går i seng. Tal med vedkommende om, hvordan din dag er gået, og hvordan du ville ønske, at vedkommende var lige der sammen med dig.

Prøv at nævne deres navn så ofte som muligt, mens du har denne samtale. Det vil være med til at forme dine tanker omkring dem og deres tilstedeværelse eller fravær i din dag. Afslut hver samtale, du har om dem, med "jeg glæder mig til at drømme om dig" eller "lad os mødes i mine drømme".

Du synes måske, at det er "skørt eller utænkeligt", og det er det sikkert også, men sandheden er, at det er en meget effektiv metode, hvis du ønsker at drømme om en person.

Se også: Hvad betyder det, når himlen er lyserød? (9 spirituelle betydninger)

7. Spørg om den pågældende person

Spørg om personen, hvis du ikke ønsker at gå igennem for meget stress. Når du ser andre mennesker i drømmen, skal du spørge om den person, du leder efter. De kan fortælle dig personens placering eller vise dig, hvor personen befinder sig. Du kan også bede dem, du mødte i drømmen, om at hjælpe dig med at få fat i den person, du leder efter.

8. Trylle den person, du ønsker at drømme om

Når du har prøvet alle ovenstående metoder, kan du også fremmane den person, du ønsker at drømme om, til at manipulere din drøm og bringe denne person ind i drømmen sammen med dig. Hvis du ønsker at drømme om dit crush, skal du visualisere ham lige rundt om hjørnet eller bag dig.

Når du har et klart billede af dem, skal du se dig omkring for at finde dem. Du kan også fremmane en dør og forvente, at de befinder sig bag døren. Og når du åbner døren, skal du byde dem velkommen med åbne arme.

9. Forestil dig en fremtid med dem

Gud har givet alle mennesker evnen til at skabe deres evne, og denne evne begynder med sindet. Forestil dig det liv, du virkelig ønsker med sådanne personer, og vent på, at din underbevidsthed gør dem til virkelighed.

Sandheden er, at hvis du forestiller dig din fremtid med en stærk tro, vil de dukke op i din drøm. Selv hvis din nuværende situation ikke er så spændende, kan du forme den fremtid, du ønsker at have. Det er dynamikken i at have sådanne drømme - de hjælper dig med at finde tilfredsstillelse i dit eget liv.

På kort sigt vil din drøm blive til virkelighed. I realiteten er de ting, vi tror, at de er virkelighed, et produkt af vores konstruktion. Vi kan omforme dette scenario for at skabe et tilfredsstillende liv, der passer til det, der betyder noget for os i livet.

Se også: Drøm om at redde en person fra at drukne? (8 spirituelle betydninger)

10. Bliv ved med at prøve

Når du har gennemgået de ovennævnte trin, vil du måske ikke straks få den drøm, du ønsker. Det kan være, at det sker ved første eller andet forsøg. Det vil tage noget tid at opnå kontrol over dine drømme. Bliv ved med at øve dig, få en bog og skriv alle dine andre drømme ned. Det hjælper med at berolige din sjæl og giver plads til din ønskede drøm.

Mediter også et stykke tid, før du sover. Det vil hjælpe dig med at berolige dine nerver. Lav nogle åndedrætsøvelser, og hvis du beder, så gør det. Sørg for, at dit sind er roligt og klar til at tage imod dem i drømmen.

Konklusion

Hvis du ønsker at drømme om en person, så prøv hver af ovenstående metoder for at finde ud af, hvilken metode der virker bedst for dig. Stress ikke for meget med at se dem i din drøm. Jo mere du stresser, jo mindre sandsynligt er det, at de vil dukke op i din drøm. Øv dig bare, slap af og se, hvordan det går.

Desuden vil det hjælpe dig med at kontrollere dine drømme, hvis du får tilstrækkelig søvn hver nat. Stress ikke for meget i løbet af dagen; prøv at få mindst 7-8 timers søvn hver nat. Det vil hjælpe dit sind med at forblive frisk og afslappet, så du kan få mere uforstyrret drømmetid.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.