Hvorfor dukker folk op i dine drømme? (7 grunde)

 Hvorfor dukker folk op i dine drømme? (7 grunde)

Leonard Collins

De fleste gange, når vi drømmer om andre mennesker, drømmer vi faktisk ikke om deres ansigter i detaljer. Hvad der er endnu mere bizart er, at vi ofte ikke engang kender den nøjagtige identitet af de mennesker, vi ser i vores drømme, eller at deres identitet nogle gange skifter midt i drømmen. Andre gange drømmer vi imidlertid om en bestemt person, og vi ser dem meget tydeligt.

Hvis du har set en person i en drøm, hvad enten det er kortvarigt eller i hele drømmen, kan du under alle omstændigheder undre dig over, hvad det betyder for dig i dit virkelige liv. Betyder det, at du som drømmer har visse følelser for den pågældende person? Eller er drømmen en slags fremtidsforudsigelse? Her er 7 grunde til, at mennesker dukker op i dine drømme.

Hvorfor dukker der mennesker op i dine drømme?

Hvad drømme betyder, har typisk noget at gøre med, hvordan vi har det med et bestemt emne eller en bestemt person, eller hvad der for nylig har gjort indtryk på vores underbevidsthed. Ofte er det noget mindre vigtigt, men andre gange, når vi kommer dybt ind i REM-søvnen, har vi den type drømme, der varsler en voldsom følelsesmæssig uro.

Se også: Hvad betyder det, når du drømmer om at blive kidnappet? (16 spirituelle betydninger)

Så når du går gennem søvnens faser i nat og når til REM-stadiet med hurtige øjenbevægelser, kan det være, at du drømmer om din bedste ven eller et familiemedlem. Hvis du undrer dig over, hvad det kan betyde, er her de 7 mest almindelige fortolkninger:

1. Din underbevidsthed fortæller dig, at du skal være mere opmærksom på den pågældende person

Det kan umiddelbart virke som en selvfølge, men det er ofte det eneste, der er i en drøm om en anden person - de har efterladt et indtryk på din underbevidsthed, og nu fremkalder den en drøm, der fortæller dig, at du skal passe på den person, da de er interessante.

Nogle drømme har en stor betydning for vores følelsesmæssige tilstand og aspekter af vores eget liv, men det behøver ikke altid at være så betydningsfuldt. Nogle gange har en person efterladt et indtryk på os, og det er alt, hvad der er i det.

Det kan være, at den pågældende person har udført en bestemt præstation foran dig, begået en mindeværdig fejltagelse eller bare har haft noget fjollet på - uanset hvad, så bør det ikke være nogen overraskelse, hvis du ser vedkommende igen i en drøm. Denne fortolkning er normalt korrekt, hvis personens optræden i din drøm var mindre vigtig, og hvis vedkommende ikke er en person, der står dig så nær i dit vågne liv.

2. Drømmen indikerer, hvordan du har det med dem

I den anden ende af betydningsspektret tjener mange drømme om andre mennesker til at minde os om, hvad vi føler for dem. Dette er meget almindeligt, når vi drømmer om en nærtstående person, som vi har ignoreret i et stykke tid. Så du kan for eksempel drømme om din mor eller far, om en nær ven, som du er ved at blive forelsket i, osv.

Normalt er en drøm som denne en måde, hvorpå vores underbevidsthed informerer os om, at vi er nødt til at gøre noget ved vores følelser for den pågældende person. Måske er det længe siden, du har ringet til din mor eller far, og din underbevidsthed minder dig om, at du elsker og savner dem. Eller du har endnu ikke helt indset, at du er faldet for en person, men din underbevidsthed er forud for dig og lader dig vide det.

Hvis du genkender og forstår en sådan drøm korrekt, kan det give dig et stort forspring i sådanne situationer. Hvis du ikke forstår det, kan du dog komme bagud i forhold til strømmen og gå glip af en mulighed eller værre endnu - ved et uheld lade dit forhold til en person gå i vasken.

3. Der er en forbindelse mellem jer to, som du har savnet

En anden sandsynlig drømmetydning er, at din underbevidsthed har bemærket en forbindelse mellem dig og en person i dit liv, som din bevidsthed har overset. Eller, selv om den ikke har overset den, har din underbevidsthed alligevel følt behov for at påpege den.

Denne forbindelse kan være alt fra en let og bred lighed, som din underbevidsthed har fundet interessant, til noget dybt og personligt. Det kan være, at både du og den anden person har været igennem et lignende traume, at I begge deler de samme problemer eller mål, eller at I begge for nylig har været i en lignende situation eller et lignende sted.

Se også: Hvad betyder det, når du hører fløjten om natten? (5 åndelige betydninger)

Uanset hvad, kan det nogle gange være irrelevant og bare nysgerrigt at bemærke denne forbindelse, men i nogle tilfælde kan det være vigtigt - så lad være med at sove på det, så at sige.

4. De kan repræsentere noget helt andet

En meget almindelig fortolkning af denne drøm er, at det ikke er den person, du faktisk drømmer om - det er det, de repræsenterer. Det skyldes, at vores underbevidsthed er meget "symbol-minded" og opfatter alt og alle gennem symbolikken. Så mange af de ting, vi drømmer om, er som regel metaforer eller allegorier for noget andet.

Nogle personer, vi drømmer om, kan være vores chef eller kollega, som repræsenterer vores job eller karriere. Det kan ske, hvis du for eksempel har været overbebyrdet for nylig, og din underbevidsthed ønsker at gøre opmærksom på din udbrændthed.

På samme måde kan en gammel klassekammerat eller lærer i din drøm repræsentere vores gymnasium, nogle smertefulde minder vi har derfra, visse beklagelser, frygt eller tidligere drømme osv.

I andre tilfælde kan en filmstjerne repræsentere visse personlighedstræk, som vi forbinder med den pågældende film eller en karakter i den. Dette gælder især for film, som vi har set for et stykke tid siden, f.eks. i vores barndom eller teenageår, da vi har en tendens til at forbinde dem med visse følelser eller situationer.

5. Du er ubevidst eller bevidst bekymret for deres velbefindende

En anden indlysende fortolkning af en drøm om en bestemt person er, at du bare er bekymret for dem. Det kræver ikke en gruppe drømmeanalytikere at indse, at hvis du drømmer om en nær ven i en ubehagelig situation, er du sandsynligvis bare bange for dem. Sporene til, hvad din frygt præcis er, kan findes i drømmen, men det kan være alt fra deres fysiske helbred til deres følelsesmæssige velbefindende.være.

En beslægtet fortolkning er, at du sørger efter en person, og du ønsker, at du kunne tilbringe tid med vedkommende igen. Sorg er trods alt en af de sværeste følelser at håndtere på et underbevidst plan, og vores underbevidsthed kan bære den i årtier, selv om vi allerede har bearbejdet den på et rationelt plan. En sådan drøm er normalt endnu nemmere at genkende og fortolke ud fra billedsproget i den,dog.

6. Du har stærke følelser for dem - også selvom du ikke har internaliseret dem endnu

Nogle andre almindelige drømme, især når det er en tilbagevendende drøm, har en tendens til at indikere den tiltrækning, vi oplever over for en person, hvad enten det er en klassekammerat, en kollega, en ven eller en fremmed, vi lige har mødt. Afhængigt af din aktuelle situation og detaljerne i din drøm kan omfanget af din forelskelse i dem variere, men endnu vigtigere kan det også variere, hvor åbenlyst det er.

I nogle drømme kan det være tydeligt, at du er forelsket i den person, du drømmer om, fordi hele drømmescenariet er centreret omkring det. I andre drømme er forelskelsen aldrig implicit nævnt eller antydet. I så fald er det op til dig at analysere dine synspunkter og følelser om den pågældende person, og hvordan de hænger sammen med den drøm, du lige har haft.

7. Der er nogle uløste problemer eller beklagelser mellem dig og den anden person

Fortrydelse er en anden meget stærk følelse, som ofte hjemsøger vores drømme. Oftest er det fortrydelse over et tidligere brud eller fejltagelser, vi har begået i sociale situationer, f.eks. i skolen eller over for en tidligere ven. Vores underbevidsthed kan lide at huske sådanne situationer, tilsyneladende for at plage os med et mareridt i ny og næ.

Alligevel kan den vedvarende angst, vi kan have over en for længst forsvunden eks, også føre til en ret symbolsk drøm om manglende evne til at give slip, vanskeligheder med at acceptere tidligere fejltagelser og problemer med nuværende forhold. Det kan være ganske nyttigt og tilfredsstillende at gennemgå sådanne spørgsmål, så det er værd at være mere opmærksom på sådanne tilsyneladende enkle drømme.

Afslutningsvis - hvorfor dukker visse personer op i dine drømme?

Psykologer og professionelle drømmeanalytikere er uenige om meget, men én ting, de er enige om, er, at det præcise scenarie i din drøm kan fortælle dig meget om din dybe følelsesmæssige tilstand, frygt, fortrydelse, angst og drømme - men kun hvis den er godt læst. Derfor er det vigtigt at føre en drømmedagbog, da det giver os mulighed for at holde fast i så mange detaljer om vores drømme som muligt.

Derfra er det et spørgsmål om at få den rigtige analyse. De 7 drømmetolkninger ovenfor udtømmer ikke alle muligheder, men dækker de mest almindelige forklaringer, hvis du analyserer din drøm ordentligt og får detaljerne rigtigt.

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.