8 effektive måder at drømme om det, du ønsker

 8 effektive måder at drømme om det, du ønsker

Leonard Collins

Har du nogensinde ønsket dig noget i en sådan grad, at du drømmer om det? Drømme har været et mysterium for alle siden verdens begyndelse, fordi de er magtfulde og kan have alvorlige konsekvenser for ens liv og eksistens.

De fleste gange afspejler drømme dit håb og din frygt for, hvad morgendagen bringer, og de hjælper endda med at gense din fortid. Når vi ønsker noget, stopper vi ikke, før vi kan få fingrene i det. På samme måde, når du ønsker at drømme om en bestemt ting, skal du blot gøre alt, hvad der skal til for at opnå det.

Nok af de dårlige drømme; du kan tage styringen og drømme om det, du ønsker. Fortæl dig selv, hvad du ønsker for at begynde at få gode drømme.

Du undrer dig måske over, hvordan det kan lade sig gøre. Lad os gennemgå, hvordan du kan ændre din drøm og begynde at drømme om det, du ønsker dig.

Måder at drømme om det, du ønsker

De følgende tips vil være nyttige for at opnå de samme drømme, som du ønsker at have:

1. Styr din drøm

Drømme menes at være et budskab fra det overnaturlige rige. Mange mennesker tror, at vores skytsengle taler til os gennem drømme. Vi har ofte ikke kontrol over vores drømme, hvilket gør dem mere guddommelige. Vi kan dog kontrollere begivenhederne i vores drøm ved at kontrollere vores underbevidsthed, selv mens vi sover.

Før du kan drømme om det, du ønsker dig, skal du være i stand til at kontrollere din drøm. Det er måske ikke en let opgave, men med tiden vil du mestre kunsten. Øv dig ved at prøve at lave et realitetstjek, når du drømmer. Når det går op for dig, at alt, hvad du kan se, er en drøm, skal du prøve at fastholde drømmen.

Du kan styre din drøm ved at få små genstande til at dukke op og forsvinde ved at røre ved dem. Hold dig i ro, mens du gør alt dette, og fordyb dig i drømmeverdenen.

2. Mind dig selv med jævne mellemrum om, at du drømmer

Når du begynder at lære at kontrollere din drøm, skal du være bevidst om at huske drømmehandlingen. Når du er kommet til denne erkendelse, så sig det til dig selv hver gang det sker. Hvis du ikke gør dette, kan du glemme, at du er i drømmesfæren og dermed miste kontrollen over situationen.

Du vil altid føle dig mere ansvarlig og i stand til at kontrollere og ændre dit drømmescenarie ved at bringe det til din erindring.

3. Fremkalde et drømmeobjekt

Du kan også fremkalde et drømmeobjekt eller noget, som du vil holde i dine hænder og lege med. Hvis du vil have det til at fungere, skal du være kreativ med hensyn til dit drømmeobjekt. Hvis du f.eks. vil drømme om en kage, kan du holde fast i en kage og forestille dig, at du er på en restaurant og bestiller kagen.

Dette vil hjælpe dig med at kontrollere din underbevidsthed. Tænk heller ikke for meget over, hvad du ønsker at drømme om. Skab et naturligt miljø, der får dig til at gå ind i din ønskede drøm uden stress.

4. Øv dig bevidst i at træne lucid drømning

Lucide drømme er en praktisk måde at kontrollere din underbevidsthed på, så du kan få specifikke drømme frem. Det indebærer, at du er bevidst om din drømmetilstand. Lucide drømme er meget gavnlige for kroppen, da det hjælper med at mindske angst og forbedre dine psykomotoriske færdigheder. Det er også nyttigt til at udvikle et kreativt sind.

Ud over de terapeutiske fordele kan lucid drømning hjælpe dig med at tage styringen over dit drømmeliv. Du kan synkronisere din fantasi med din drøm og se alt det, du ønsker at se. Men hvis det ikke gøres korrekt, kan lucid drømning forringe søvnkvaliteten og føre til hallucinationer.

5. Udvikle et stærkt fantasifuldt sind

Drømme er nyttige til at udvide din fantasi. Du kan f.eks. drømme om at holde en eksotisk ferie på en frodig ø. Dette kan kun være muligt, hvis du kan fremkalde sådanne fantasier.

Din evne til at kontrollere din fantasi kan påvirke dit drømmeliv positivt. At se dig selv som administrerende direktør for en multinational virksomhed kan anspore dig i det virkelige liv til at gøre dig klar til en sådan bedrift. Så din fantasi er vigtig, da den har evnen til at påvirke dit drømmeliv.

Med dit skærpede sind kan du kontrollere, hvad du vil se og hvad du vil se, og din evne til at bringe din fantasi i spil vil helt sikkert give et positivt udbytte.

6. Skift landskab

Når du indser, at du drømmer, kan du ændre landskabet. Prøv at skabe en imaginær dør, som, når den åbnes, fører dig hen til det sted, du ønsker at være. Skab også det landskab, du ønsker dig, ved at tilføje kendte scenarier eller scener.

Hvis du f.eks. ønsker at drømme om dit barndomshjem, kan du starte med at skabe scenen. Fremkald dit yndlingssted eller en genstand, der ofte findes på dette sted. Det kan være et træ eller en yndlingsblomst.

Brug din fantasi til at bringe dette objekt til din bagdør, din legeplads og alle vigtige steder i dit hjem, som du holder af. På den måde vil du have held til at skabe dine fantasier.

Hvis det er muligt, så læg et billede af det billede, du forsøger at drømme om, tæt på din seng, før du sover.

7. Begræns eksponeringen for en alternativ virkelighed

Udsættelse for natur og alternative virkeligheder kan påvirke dine drømme negativt. Disse virkeligheder har en måde at påvirke sindet på og ændre dine drømme på. Hvis du har spillet et voldeligt videospil eller set skræmmende gyserfilm før sengetid, vil du sandsynligvis få ubehagelige mareridt.

Så det er bedst at begrænse sådanne oplevelser, så du kan få kontrol over dit drømmeliv. Hold altid op med at spille voldelige spil før sengetid. Hvis du skal se en skræmmende film, så gør det om dagen.

Udsættelse for hårde stoffer og alkohol kan ændre dit sind og dermed ændre dine drømme i negativ retning. Stoffer kan få dig til at hallucinere, når du drømmer. Så det er bedst at holde dig fra hårde stoffer, så du har styr på dit drømmeliv. Hvis du er nødt til at tage alkohol, skal du sørge for ikke at overforbruge det. Ud over den dårlige effekt på dit drømmeliv er stoffer og alkohol dårligt for ditsundhed og velvære.

8. Skriv din drøm ned.

Når du vågner, skal du huske at skrive din drøm ned. Få en drømmedagbog og en kuglepen til at notere det punkt, hvor du begyndte at drømme klart. Noter alt det, du kunne opnå, og de ting, du ikke kunne gøre. Når du ved, hvad du ikke kan gøre, så spørg dig selv, hvad der holder dig tilbage, og tag fat på problemet med det samme.

Se også: 27 Symboler for genfødsel eller nyt liv

Vigtige tips til at drømme om det, du ønsker dig

Indarbejd disse praktiske trin i din daglige rutine for at opnå øjeblikkelige resultater:

1. Styr din kost

Den slags drømme, du har, kan også være bestemt af den mad, du spiser. Hvis du vil drømme om det, du ønsker, skal du ikke spise to til tre timer før du sover, og skære ned på stoffer som cigaretter, koffein, alkohol og sene snacks om natten. Dette vil hjælpe dig med at fordøje din mad tidligt og føre til en mere afslappende drøm.

2. Sæt roser i dit soveværelse.

At sove med roser i rummet giver en mere behagelig drøm. Forskere gennemførte en drømmeundersøgelse, hvor kvinder sov med roser hele natten i 30 nætter. De fik mere behagelige drømme, end de er vant til.

3. Vær bevidst om at slappe af

En afslappende sengerutine gør det nemt at falde i søvn. Hvis du vil undgå at drømme om ubehagelige ting og begivenheder, kan du skabe en afslappende atmosfære ved at læse en bog, meditere eller drikke te. Find den sengerutine, der passer perfekt til dig.

Når du sover, skal du skubbe smertefulde tanker væk og undgå at se skræmmende tv-programmer og film. Dette vil hjælpe dig med at få en god REM-søvn (rapid eye movement). Lysafbrydere, angst, vækkeur og andre udløsende faktorer virker ikke på drømmeverdenen. I stedet kan det have negative bivirkninger, der fører til PTSD og kan kun løses med hjælp fra en psykolog eller terapeut.

4. Håndtering af stress

De fleste gange skyldes de skadelige mareridt, vi har, den angst og den stress, vi gennemgår i det virkelige liv. Lad ikke disse ting tynge dig, mens du forsøger at falde i søvn ved sengetid. Få i stedet en sengetidstræning, der kan lindre dig for stress. Træn dog ikke for tæt på sengetid, da det kan holde dig vågen.

5. Gå tidligere i seng

Folk, der bliver oppe til sent om natten, har tendens til at have skræmmende drømme sammenlignet med dem, der går tidligt i seng. Prøv at suspendere alle hjerneaktiviteter og gå tidligt i seng, hvis du ønsker at tage kontrol over din drømmeverden. Dette hjælper med at frigøre stresshormonerne tidligt.

Hvis du ikke går i seng til tiden, kan det også forårsage søvnlammelse eller søvnforstyrrelser med mange negative bivirkninger. Udarbejd en god søvnplan for at leve et sundt liv og tage kontrol over din bevidsthedstilstand.

Konklusion

Det er muligt at drømme om alt det, du ønsker. Du skal være bevidst om denne proces for at få det til at ske. Følg alle praktiske trin i artiklen for at kontrollere, hvad du ser i La La land.

Se også: Hvad betyder det, når du drømmer om at blive bestjålet? (8 spirituelle betydninger)

Leonard Collins

Kelly Robinson er en erfaren mad- og drikkeforfatter med en passion for at udforske gastronomiens verden. Efter at have afsluttet sin kulinariske uddannelse, arbejdede hun i nogle af de bedste restauranter i landet, finpudsede sine færdigheder og udviklede en dyb forståelse for kunsten at det fine køkken. I dag deler hun sin kærlighed til mad og drikke med sine læsere gennem sin blog, LIQUIDS AND SOLIDS. Når hun ikke skriver om de seneste kulinariske trends, kan hun blive fundet ved at lave nye opskrifter i sit køkken eller udforske nye restauranter og barer i sin hjemby, New York City. Med en kræsen gane og øje for detaljer bringer Kelly et frisk perspektiv til mad- og drikkeverdenen og inspirerer sine læsere til at eksperimentere med nye smagsvarianter og nyde bordets fornøjelser.